Disclaimer

De PrezensQuest is een initiatief van Prezens. De website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. Prezens, onderdeel van GGZ inGeest, is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies
Prezens kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

© Copyright 2016 Prezens, GGZ inGeest. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de website van Prezens mag zonder schriftelijke toestemming van Prezens worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd. Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Prezens worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Prezens heeft geen zeggenschap over deze websites. De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Externe verwijzingen
Voor het linken naar www.prezensquest.nl is geen toestemming nodig. We stellen het op prijs. Ook mag er vanuit intranet-sites naar (onderdelen van) deze site gelinkt worden, op voorwaarde dat u duidelijk maakt dat het om een externe link naar PrezensQuest gaat.
Zie ook: www.prezens.nl